Јавна расправа за измените во Законот за лекови, во делот за паралелен увоз

На 02.04.2018, во Собранието на Р.Македонија, се одржа јавна расправа за предложените измени од страна на Министерството за здравство, во...

Read More
Асоцијацијата на претставниците на странски производители на иновативни лекови ФАРМАБРЕНД НОВА официјално дел од Eвропската федерација на фармацевтски индустрии и здруженија (EFPIA)

Асоцијацијата на претставниците на странски производители на иновативни лекови ФАРМАБРЕНД НОВА официјално дел од Eвропската федерација на фармацевтски индустрии и здруженија (EFPIA)

Асоцијацијата на претставниците на странски производители на иновативни лекови ФАРМАБРЕНД НОВА официјално дел од Eвропската федерација на фармацевтски индустрии и...

Read More