Јавна расправа за измените во Законот за лекови, во делот за паралелен увоз

На 02.04.2018, во Собранието на Р.Македонија, се одржа јавна расправа за предложените измени од страна на Министерството за здравство, во...

Read More
MSD

MSD

Read More
JANSSEN

JANSSEN

Фармацевтската компанија Janssen е дел од корпорацијата Johnson & Johnson. Во Janssen се развиваат нови можности за лекување на пет...

Read More