Посветеност на Европската фармацевтска индустрија базирана на истражување за справување со COVID-19

Европската фармацевтска индустрија базирана на истражување е посветена на справување со пандемијата на коронавирус. EFPIA е гласот на фармацевтската индустрија базирана...

Read More